Hoppa till innehåll

2 & 1 Flygel – Abonnemang hösten -24

  29 september 2024 18:00 - 1 december 2024 19:15 Badhuset, Nygatan 46 Falkenberg
  OBS – Försäljning av abonnemangen är över och vi säljer nu återstående biljetter var för sig till respektive tillfälle, se menyn ovan.

  Till höstens svit av 2 & 1 Flygel släpper vi ett abonnemang för er som vill gå på alla tre, få samma plats och dessutom få en liten rabatt. Totalt 600 kr för alla tre tillfällen, normalpris 225/st. Får ni förhinder vid något av tillfällena kan biljetterna överlåtas till någon annan.

  I konceptet 2 & 1 Flygel samverkar 3 komponenter: Flygeln, Mats Börjesson och ytterligare en person som intervjuas, underhåller, berättar, sjunger ja, exakt vad återstår att se från gång till gång.

  Hösten -24 gästas vi av tre välkända Falkenbergsprofiler, en från Falkenbergsrevyn, en sånglärka och en så kallad ”Buskis-kung”. Programmet är:
  29 september – Bertil Schough
  20 oktober – Christina Tellqvist
  1 december – Krister Classon

  När ni kommer får ni kaffe eller te och en matig macka. Berätta för oss när ni köper biljetten om det är någon allergi eller annat vi skall ta hänsyn till.

  Själva samtalet varar ca 60-70 minuter, men vi börjar inte innan alla har fått sina mackor och det mesta skramlet av porslin har dött ut. Så räkna med lite längre tid innan vi är helt färdiga. Insläpp från 17.30